top of page
thyme-115348_1920.jpg
Norsk produsent siden 2000.png

Melkesyrebakterier

....er noe vi har jobbet med siden seint på 90- tallet, men startet produksjonen i 2000.

Vår spesielle blanding

Vi fermenterer våre produkter ved hjelp av vår spesielle blanding av melkesyrebakterier som er en unik sammensetning som vi har over 25 års erfaring med. I tillegg til de viktige melkesyrebakteriene bruker vi også store mengder med mange ulike økologiske urter som er nøye utvalgt for å ha med seg sine virkeområder inn i produktene. 

Vår blanding av melkesyrebakterier er satt sammen av stammer som har sin opprinnelse i jord. De er en forutsetning for livet i jorda, og likeledes plantenes helse. 

Håndbrygget

Alle ingredienser. som selvsagt er økologiske, veies opp og blandes for hånd. På den måten får vi en følelse av å være en del av prosessen. Fermenteringen følges nøye, og målinger av temperatur og pH foretas daglig. 

Upasteuriserte

Ingen av våre produkter er pasteuriserte!
Alle de gode bakteriene er godt ivaretatt i hver flaske. 

 

Alle våre produkter er laktose- og glutenfrie!

Våre produkter

Trykk på boksene for å se produktene våre!

bottom of page